Vinter

Vinter aktiviteter med hundene

Sommer

Stor natur opplevelse

Bilder

Se på hundene og området

Kontakt

Spørsmål ? Booking ? Ta gjerne kontakt

Velkommen til Tylldalen 

.

Teamet 

Olivia

Siden 2006 tilbyr jeg naturopplevelser med trekkhunder, som er min lidenskap og mitt yrke. Jeg elsker å dele fascinasjonen min for friluftsliv med dere.

Eywa

Det kan skrives en hel bok om Eywa sitt vesen og sin opprinnelse. Han er en utrolig hund med en sterk personalitet, som får tydelig fram ønskene sine. Han elsker å sove på sofa og trekke sleden på dagtid.

Baloo

Baloo er den største hunden i gjengen men han vet ikke om det... Han er ofte redd for det ukjente. Det er en veldig morsom hund som er veldig nær meg og hundene sine.

Kinii

Kinii er tispa som leser tankene mine, finner og følger stier vi ikke har brukt i ett år og klarer å lede et hundespann på 16 hunder og å bestemme hvor vi skal. Det er en utrolig flink liten bikkje!

Yakari

Jeg fikk Yakari i 2017, etter at han hadde vært i 3 forskjellige familier i løpet av 2 år. Kjempesnill hund, som tuller en del og er antageligvis alt for smart ;-)

Arktus

Han er gjengens hybrid, halv maskin, halv hund! Han er på den ene siden utrolig følsom og snill og på den andre siden sterk som en bjørn.

Nitro

Ja, det er en border collie, men hun oppfører seg som en trekkhund. Dere kommer sikkert til å ha anledningen å se henne lede et helt spann. Hun er veldig lydig og myk og hun elsker å oppfordre alle hundene til lek.

Sherpa

Fin stor hund som nå er pensjonert. Hun har lenge vært sjefen i gjengen, men har overlatte denne stillingen til yngre hunder etter å ha dannet de. Hun er en tilbakeholdene og hyggelig hund.

Grizzly

Han har en viktig plass i flokken. Han har alltid løst opp i konflikter hundene imellom og det er på grunnen av ham at jeg kan ha alle hundene løse i en innhegning sammen. En skikkelig bamse!

Boomerang

En selvsikker ung hund med en sterk stemme. Når han oppdager urettferdighet i flokken, nøler han ikke med å si ifra.

Eik

Gjengens sarteste... en velvillig hund som ikke klarer seg selv. Å bare få en fot på feil side av trekkelinen betyr verdenundergang for ham! Kanskje han bare er verdens beste komiker.

Snomann

En litt tilbakeholden hund som likevel aldri vil gå glipp av å være med hundekjøring! Han er på veien til å bli en kjempeflink ledehund.

Salix

En hund som alltid er på godt humør og ser ut til å smile hele tida, diskret og lett fornøyd.

Asp

En liten hund som skiller seg lit ut, men er kjempesmart. Alt fra de første dagene i hundespannet kan han alle retningene og skjønner hvor han skal lede hele spannet. Han kommer alltid til å imponere meg.

Tyri

Liten hund, stor sjarmør! Hun er kjempekosete og er den første hund til å oppdage en åpen dør og komme seg inn på sofa.

Ulva

En sky, følsom og tilbakeholdene tispe. Det tok mye tid å vane henne til mennesker og lyd som hun synes er skumle. Hun er en flink ledehund.

Bounty

Han er en gammel konkurransehund og bli helt gal når han ser seler eller en slede. Umulig å ikke ta ham med! Han står for "Ut på tur, aldri sur!"

Merlin

En fårhundblanding med en skikkelig fin personlighet. Hundekjøring er ikke hans greie. Han foretrekke å observere de andre og forklare dem hva de skal gjøre ;-)

Tsuga

Tsuga er en tispe med masse energi. Hun ser ut til å fly, ikke til å løpe. I tillegg er hun veldig smart.

Blå

En liten tispe som er veldig selvstendig og liker å utforske alt som beveger seg. Hun oppdager alltid mye spennende når vi er på tur.

Tchuck

En stor hund som ble blind da han var 3 år gammel. Til tross for flere operasjoner måtte han bli vant til dette. Overraskende nok liker han framdeles å gå i hundespann og elsker å gå på tur i skogen. Denne hunden har lært meg mye.

Spirit

Dette er gjengens gamle og gretne malamut. Han er snill mot folk men trenger avstand til de andre hundene. Han synes ikke noe særlig om å forlate innhegninga og ligger heller og sover under yndlingstreet sitt.

Pipps

En ung hund som jeg kjøpte da han var åtte måneder gammel. Siden han ikke kjente annet enn hundegården sin var han litt utfordrende i bil og på tur i starten, men han begynner å bli trygg og rolig.

Baffin

En hund som ikke har hatt en enkel oppstart. Han hadde vansker med huden og har vært mye hos dyrelegen. Ting begynner å ordne seg nå.

Takuvik

En litt tilbakeholdene hund som er reservert mot mennesker men spiller en stor rolle i gjengens hierarkisystem.

Quattro

Den inkarnerte snillheten! Jeg fikk ham i 2020, da han ikke var flink nok lenger til være del av det konkurransespann som går ekstralange løp.

Tryska

En tispe som vært i pensjon hos oss i starten, men som jeg spurte å kunne beholde, siden vi kommer veldig godt overens. Hun er stort sett litt redd med er en veldig god og trofast hund når hun først har blitt kjent med deg.

Kamoo

En litt tilbakeholden hund som likevel aldri vil gå glipp av å være med hundekjøring! Hun er på veien til å bli en kjempeflink ledehund.

Odin

En skikkelig bamse! Han er flink til å tilpasse seg, om det nå handler om å lede et hundespann eller å ligge på sofa ;-)

Phenix

En hund som alltid er på godt humør og ser ut til å smile hele tida, diskret og lett fornøyd.

Siruis

En hund som elsker hundespann, kompisene sine, lek, mat, kos... En glad liten hund som alltid er på godt humør.

Moon

Moon er tispa som har gjord alt! Hun var MIN hovedledehund til hun ble pensjonist. Hun har vært på 7 4000-meter-fjelltopper, på kanotur, kjørt tog, helikopter, klatret... Hun døde dessverre grunnet leversvikt i 2019.

Alaska

Alt begynte med henne. Alaska er en fanstaktisk tispe som jeg fant på en parkeringsplass langs motorveien i 2006, da hun var knapt et halv år gammel. Hun har deltatt i opplæringa til alle nye hundene. Hun døde med 15 år gammel
Facebook